ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΥΓΟΥΣTΟΣ

5.0
4583_Taverna-Avgoustos-3
4583_Taverna-Avgoustos-3
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ταβέρνα Αύγουστος, Θεολόγος, Ελλάδα
Περιγραφή:

Στην είσοδο της κεντρικής οδού του γραφικότερου χωριού της Θάσου, το Θεολόγο, θα συναντήσατε τη Ταβέρνα Αύγουστος, μια από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες ταβέρνες στη Θάσο, όπου γενιές και γενιές έχουν αφεθεί στις γευστικές απολαύσεις της ελληνικής κουζίνας, και του ντόπιου κρασιού. Αφεθείτε στα εδέσματα των εκλεκτών κρεατικών και των μεζέδων της ελληνικής κουζίνας, που συνοδεύονται άριστα με ποικιλία παραδοσιακών κρασιών που θα βρείτε στο κατάστημά μας.

Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική στη Ταβέρνα Αύγουστος, καθώς έχουμε ζωντανή ελληνική μουσική, πολύ χορό με παραδοσιακά χορευτικά, λαϊκούς χορούς από το χορευτικό μας, και ακόμα περισσότερο κέφι! Διοργανώνουμε σχεδόν κάθε βράδυ ελληνικές βραδιές. Ελάτε στη Ταβέρνα Αύγουστος, για μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Στον υπέροχο διακοσμημένο χώρο της Ταβέρνας Αύγουστος , μπορείτε να απολαύσετε τις σπεσιαλιτέ μας που περιλαμβάνουν γεύσεις παραδοσιακές, όπως το γνωστό σε όλους κατσικάκι, αλλά και άλλα εξαιρετικά πιάτα.Δοκιμάστε και τα δικά μας κρασιά εμφιαλωμένα ή χύμα, και απολαύστε την ξεχωριστή και μοναδική γεύση του.

Όλα τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα προσφέρονται κατόπιν παραγγελίας και ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή. Έτσι τα απολαμβάνετε ολόφρεσκα και καλομαγειρεμένα στο πιάτο σας. Μην παραμελήσετε να δοκιμάσετε τη σπεσιαλιτέ μας, το ψητό κατσικάκι. Χρησιμοποιούμε πάντα αγνά και παραδοσιακά υλικά όπως παρθένο ελαιόλαδο, φρέσκα χορταρικά και ντόπια κρέατα.

Τηλέφωνο: +30 25930 31397

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.