Τι πρέπει να γνωρίζετε

Εγγυημένες Κρατήσεις
Απόλυτη διαφάνεια στις κρατήσεις, χωρίς κρυφές χρεώσεις Για κάθε νέα κράτηση ενημερώνεστε άμεσα μέσω SMS και e-mail. Συνδεθείτε εδώ για να δείτε το ημερολόγιο σας, τις υπάρχουσες κρατήσεις σας και μια πλήρη περίληψη όλων των κρατήσεών σας σήμερα. Χωρίς κρυφές χρεώσεις και έξτρα.
Μέγιστη έκθεση των καταλυμάτων σας.
Στοχευμένη προώθηση των καταλυμάτων σας σε Ρωσία, Βουλγαρία και Α. Ευρώπη. Μέγιστη έκθεση των καταλυμάτων σας στις προαναφερθείσες αγορές των 350 εκατομμυρίων ανθρώπων και σε επισκέπτες που είναι πιθανότερο να κάνουν κρατήσεις στα καταλύματά σας.
Ασφαλείς Πληρωμές
Είστε οικονομικά προστατευμένος με το ασυναγώνιστο σύστημα πληρωμών ηλεκτρονικού πορτοφολιού (E-Wallet) που σας παρέχουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας
Δωρεάν Εγγραφή
Η εγγραφή σας με εμάς είναι δωρεάν και μπορείτε να αρχίσετε να διαφημίζετε το ακίνητό άμεσα! Έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία, ώστε να διαχειρίζεστε όλες τις πληρωμές σας σε επαφή με τους πελάτες σας.

COVID-19 Πληροφορίες

Στη Θάσο, παράλληλα με την ευχάριστη διαμονή, απόλυτη  προτεραιότητά μας αποτελεί η υγεία και η ασφάλειά σας. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπό το πρίσμα της εξελισσόμενης κατάστασης του COVID-19, εστιάζουμε στην υγεία και την ασφάλεια όλων των φιλοξενουμένων και των εργαζομένων μας, χωρίς να παραβλέπουμε την ποιότητα της εμπειρίας σας, όταν διαμένετε μαζί μας.

Ευτυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί περίπτωση κρούσματος Κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.